Alege răspunsul care ți se potrivește cel mai bine:

1

Activitatea mea la muncă este esențială; dacă eu nu-mi fac treaba bine, consecințele sunt grave.

Activitatea mea la muncă este importantă, dar nu se întâmplă mare lucru dacă mai greșesc uneori.

2

Bunăstarea celor dragi depinde în mare măsură de mine.

Sunt responsabil/ă doar pentru bunăstarea mea, cei dragi sunt pe picioarele lor.

3

Sunt perfecționist/ă, mă străduiesc să dau tot ce-i mai bun din mine, în orice aș face

Consider că e omenește să mai și greșești sau să-ți conservi energia uneori

4

Care sunt sursele cele mai importante de probleme când îți stabilești responsabilitățile?
Alege TOATE răspunsurile care ți se potrivesc:

Nu ai răspuns la toate întrebările Următorul 1/4 Pasul următor

Alege răspunsul care ți se potrivește cel mai bine:

5

Am sentimentul că dacă aș ieși din zona de confort, nu m-aș descurca

Orice s-ar întâmpla, găsesc eu o cale să mă descurc și să obțin rezultatul dorit

6

Schimbările mă zăpăcesc și mă îngrijorează, prefer să știu la ce să mă aștept

Schimbările sunt inevitabile, așa că mă străduiesc să le transform în oportunități

7

Când mă confrunt cu dificultăți, mă simt copleșit/ă și lipsit/ă de speranță

Privesc dificultățile ca pe niște provocări, sau niște lecții pe care ar fi bine să le învăț

8

Care sunt sursele cele mai importante de probleme când îți îndeplinești responsabilitățile? Alegeti TOATE răspunsurile care vi se potrivesc:

Nu ai răspuns la toate întrebările Următorul 2/4 Pasul următor

Alege răspunsul care ți se potrivește cel mai bine:

9

Oricât m-aș strădui, nu reușesc să obțin rezultatele dorite

Dacă mă străduiesc, obțin ceea ce caut; și dacă nu, cred că va fi mai bine data viitoare

10

Trăiesc cu sentimentul că sunt o dezamăgire pentru cei din jur

Mă simt apreciat/ă de cei din jur, chiar dacă mai greșesc uneori

11

Sunt nemulțumit/ă de prestația mea la locul de muncă și/sau acasă, simt că pot mai mult dar nu reușesc să aduc îmbunătățiri

Sunt satisfacut/ă cu ce am reușit până acum și am încredere că voi reuși și mai multe în viitor.

12

Care sunt sursele cele mai importante de probleme în a obține ceea ce îți dorești? Alege TOATE răspunsurile care ți se potrivesc:

Nu ai răspuns la toate întrebările Următorul 3/4 Pasul următor

Alege răspunsul care ți se potrivește cel mai bine:

13

Trebuie să mă descurc singur/ă, nu mă pot baza pe nimeni pentru ajutor sau susținere

Oamenii din jurul meu sunt alături de mine dacă am nevoie, trebuie doar să cer

14

N-am încredere că altcineva îmi poate prelua sarcinile în mod competent și atent

Am încredere în colegii/familia/prietenii mei să mă ajute în mod atent și competent

15

Prefer să mă descurc singur/ă, cooperarea cu alți oameni provoacă mai multe probleme decât rezolvă

Îmi place să fac parte dintr-o echipă, chiar cred că unde-s mulți, puterea crește

16

Care sunt sursele cele mai importante de probleme când lucrezi împreună cu alte persoane? Alege TOATE răspunsurile care ți se potrivesc:

Nu ai răspuns la toate întrebările TRIMITE RĂSPUNS

Scorul general de STRES

În ce măsură te simți sub PRESIUNE

Povara lumii pe umerii tăi. Îți asumi responsabilitatea nu doar pentru ce faci tu, ci și pentru acțiunile și binele altora. Simți că toți se bazează pe tine și nu vrei să-i dezamăgești. Sau poate ai aspirații înalte și tragi ca să le îndeplinești. În orice caz, nu te ferești să apeși pedala de accelerație – dacă vrei, poți! Amintește-ți însă, din când în când, să mai iei o pauză. Dacă iți vine greu să spui “Nu”, ai nevoie de puțin antrenament.

Echilibru și moderație. Ca orice om, ai și tu momente când te simți presat(ă) de timp, de responsabilități, de facturi, de așteptările celorlalți sau de propriile aspirații. Însă, per total, cauți să menții echilibrul între dorința de a le rezolva pe toate și conștiința faptului că ai niște limite, sau poate vrei să te și bucuri de viață, nu doar să muncești. Echilibrul necesită concentrare, dedicație și antrenament.

Oaza de calm. Dacă nu ești un maestru zen, și nici nu-ți petreci zilele sorbind cocktailuri pe plajă, probabil ai și tu griji și responsabilități. Însă nu le lași să-ți afecteze liniștea interioară, ai răbdare cu tine și cu lumea. Felicitări! Totuși, dacă ești aici, vrei să evoluezi, să realizezi mai mult în timpul și cu resursele pe care le ai. Performanța este posibilă și fără să intri într-o cursă nebună, însă e nevoie de informare și de exercițiu.

În ce măsură simți că deții CONTROLUL

Sub asediu. Lumea e plină de riscuri ascunse și amenințări, așa că faci tot posibilul să te aperi sau să te ascunzi. Nu cauți provocări, dar cumva te găsesc ele pe tine. Iar când te confrunți cu dificultăți, mai degrabă fugi, fără să lupți. Prudența e sanătoasă, dar, uneori, în spatele unui risc se ascunde o oportunitate. Ca să-ți depășesti fricile și limitele, trebuie să ai răbdare, să te documentezi și să te antrenezi, ca un atlet.

Diamantul neșlefuit. Simți că poti face multe, că încă nu ți-ai explorat tot potențialul. Sunt momente când te ridici la înălțimea provocărilor, sau chiar cauți să ieși din zona ta de confort. Dar sunt și situații în care te temi că nu vei reuși și preferi să te retragi, chiar dacă știi că ai de pierdut. Ni se întamplă tuturor, dar nu e cazul să te multumești cu atât. Abilitățile și încrederea în sine se pot șlefui și antrena, cu resursele potrivite.

Soarta zâmbește celor curajoși. Nimic nu te sperie, nimeni nu te domină. Îți păstrezi mereu încrederea și optimismul. Dificultățile sunt oportunități deghizate și, chiar dacă nu reușesti să obții rezultatele dorite, totuși găsești satisfacție în faptul că ai căpătat o nouă experiență. Cauți mereu să înveți ceva nou, să (te) descoperi, să evoluezi. Ai ajuns în locul potrivit pentru un antrenament mental de performanță.

În ce măsură resimți FRUSTRARE

Blocaj. Deși te străduiești, rareori obții ceea ce cauți. Ceva, cineva, cumva te deraiază, poate nu ai resursele sau pregătirea necesare pentru ce ai de rezolvat, condițiile sunt prea dificile sau pur și simplu te copleșește volumul de muncă. În orice caz, dezamăgirea își spune cuvântul și te impiedică să performezi. Însă cu antrenamentul potrivit, obstacolele se pot transforma în provocări și frustrarea în motivație. Încerci?

În voia șansei. Uneori ai succes, alteori nu. Nimic ieșit din comun. Problema e că nu ți-e foarte clar ce să faci ca sa ai succes mai des sau nu simți că poți face ceva. Algoritmul reușitei are prea multe variabile necunoscute sau necontrolate. E frustrant, dar nu dispera. Productivitatea și performanța se pot educa și exersa, astfel încât să încline din ce în ce mai mult balanța în favoarea ta. Ai nevoie de antrenamentul potrivit.

Optimism incurabil. Fie ai o “atingere magică” și reușesti în tot ce-ți propui, fie ai învățat să-ți adaptezi așteptările la circumstanțe, ca să nu iei nereușitele în tragic. Ai convingerea că, dacă învățăm din greșeli, data viitoare va fi cu siguranță mai bine. Așa că ce sens are să ne stresăm? Dacă vrei să înveți cum să-ți duci motivația și succesul pe culmi și mai înalte sau să le menții în timp, găsești aici antrenamentul potrivit.

În ce măsură te ajută COOPERAREA cu alții

Pe cont propriu. Fie nu ai in jurul tău oameni pe care să te poți baza, fie nu știi cum să ceri ajutor sau să delegi responsabilități. Poate preferi să te descurci pe cont propriu, însă sunt destul de puține domenii în care să nu fie nevoie de colaborare. Nu uita că omul e un animal social, iar starea de bine și sănătatea – mentală și fizică – depind în mare măsură de relații și apartenență. Antrenează-te pentru colaborare, fără stres.

Împreună sau separat? Poate faci parte dintr-o echipă, dar preferi să lucrezi uneori pe cont propriu; sau poate ai vrea să primesti ajutor, dar nu ai de unde. Cert este că e loc de mai bine când e vorba de modul în care colaborezi cu alți oameni, indiferent că-ți sunt colegi, prieteni sau membri ai familiei. Cu răbdare și exercițiu, poți învăța să comunici mai ușor, să judeci mai limpede și să-ți controlezi nervozitatea. Încerci?

Om de echipă. Viața nu are niciun farmec în singurătate. Îți place să interacționezi cu alți oameni, iar sentimentul de apartenență la o comunitate este important pentru tine. Ai abilitățile necesare pentru lucrul în echipă, știi să ceri, să oferi și să primești ajutor. Însă e mereu loc de mai bine, așa că dacă vrei să-ți antrenezi abilitățile de colaborare, comunicare și chiar leadership, ai ajuns în locul potrivit.

DESCOPERĂ-ȚI ANTRENAMENTUL PERSONALIZAT

* accesează antrenamentele personalizate în funcție de nevoile tale.

Acutil supliment alimentar

PENTRU O MINTE MEREU ÎN FORMĂ

Testează-ți nivelul de stres